۲۱ پروژه میراث‌فرهنگی و گردشگری گلستان در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود/ سرمایه‌گذاری حدود ۷ همتی و ایجاد ۱۱۷۹ فرصت شغلی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۱ پروژه در حوزه‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی استان هم‌زمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با حجم سرمایه‌گذاری حدود ۷ همت، زمینه اشتغال یک‌هزار و ۱۷۹ نفر را فراهم کرده یا فراهم خواهد کرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، فریدون فعالی ضمن گرامیداشت هفته دولت و تبریک این ایام به دولتمردان، کارکنان دستگاه‌های اجرایی و مردم استان گلستان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و دیگر شهدای والامقام دولت و نظام جمهوری اسلامی، گفت: هفته دولت فرصتی برای تبیین خدمات نظام، ارائه دستاوردها به مردم و مرور اقداماتی است که با هدف توسعه زیرساخت‌ها، رونق اقتصادی و ارتقای کیفیت خدمات عمومی به مرحله اجرا رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان افزود: این اداره‌کل نیز در هفته دولت سال ۱۴۰۵ مجموعه‌ای از طرح‌های دولتی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در نقاط مختلف استان آماده افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی دارد که بخش عمده آن‌ها در حوزه توسعه تأسیسات و زیرساخت‌های گردشگری تعریف شده است.

افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۱ پروژه در هفته دولت

او با اشاره به تعداد طرح‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته دولت بیان کرد: در مجموع ۲۱ پروژه در برنامه امسال قرار دارد که ۱۵ پروژه آماده افتتاح است و عملیات اجرایی ۶ پروژه دیگر نیز با برگزاری آیین کلنگ‌زنی آغاز خواهد شد.

فعالی یکی از شاخص‌های مهم پروژه‌های امسال را میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده عنوان کرد و گفت: حجم کل سرمایه‌گذاری طرح‌های قابل افتتاح و کلنگ‌زنی هفته دولت در استان حدود ۷ همت است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: این میزان سرمایه‌گذاری، حاصل حضور بخش خصوصی در کنار اعتبارات و اقدامات زیرساختی دولت است و بیانگر ظرفیت قابل‌توجه حوزه گردشگری گلستان برای جذب سرمایه و ایجاد فعالیت‌های اقتصادی پایدار است. برنامه ما این است که با تسهیل فرایندها و حمایت از سرمایه‌گذاران، پروژه‌های در دست اجرا با سرعت بیشتری به بهره‌برداری برسند.

او افزود: مجموعه پروژه‌های هفته دولت در مراحل مختلف ساخت و بهره‌برداری، برای یک‌هزار و ۱۷۹ نفر اشتغال ایجاد می‌کند که سهم قابل‌توجهی در رونق فعالیت‌های گردشگری و خدمات وابسته خواهد داشت.

فعالی تصریح کرد: از این تعداد، یک‌هزار و ۸۶ نفر مربوط به اشتغال پروژه‌های در حال ساخت و ۹۳ نفر مربوط به فرصت‌های شغلی مستقیم پروژه‌های قابل افتتاح است؛ بنابراین آثار اقتصادی این سرمایه‌گذاری‌ها تنها محدود به زمان بهره‌برداری نیست و فرایند ساخت و تکمیل پروژه‌ها نیز موجب ایجاد اشتغال و گردش اقتصادی در استان شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها طیفی از مجتمع‌های گردشگری، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، واحدهای پذیرایی و خدمات گردشگری تا طرح‌های زیرساختی و میراث‌فرهنگی را شامل می‌شود و هدف مشترک آن‌ها توسعه ظرفیت‌های گردشگری، افزایش ماندگاری مسافر، تقویت اشتغال محلی و ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی و گردشگری استان است.

او در پایان گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها و آغاز پروژه‌های جدید در هفته دولت، گام دیگری در مسیر تقویت اقتصاد گردشگری استان است و تلاش می‌کنیم با همراهی دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران، روند تکمیل پروژه‌های در دست اجرا و ایجاد ظرفیت‌های جدید در سراسر گلستان با جدیت ادامه یابد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060400333
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha